Kom ook eens kijken bij de repetitie

170118-1gx-1396We zijn al weer een behoorlijke tijd aan het repeteren, maar nu begint het stuk echt zijn vorm te krijgen.
In de beginperiode hebben we veel speloefeningen gedaan. Heel leuk om te doen. Leerzaam en niet in de laatste plaats ook heel leuk. Er zijn heel wat momenten dat de hartelijk hebben gelachen, ook zonder dat het werd opgedragen door Tanja. En daar doen we het tenslotte voor, we hebben er schik in.
De speloefeningen zijn ook wel nuttig zodat je wat aan elkaar kan wennen. Tenslotte zit je met elk stuk in een andere samenstelling en speel je met andere mensen, en natuurlijk ken je elkaar wel langer dan vandaag, maar dat is toch anders dan weer een heel nieuw stuk.
Dus nu zijn we in de fase terecht gekomen om het stuk echt vorm en karakter te gaan geven. Kom gerust langs als je zin hebt om te kijken!