Uit het hoofd…

Jetkse Kalwij tijdens de repetities van de jeugd.
Jetkse Kalwij tijdens de repetities van de jeugd.

De passie voor toneelspelen zat er bij mij al vroeg in. Als kind speelde ik graag buiten met m’n buurmeisje en beleefde we samen de gekste avonturen. We gingen helemaal op in onze fantasie. Hoewel ik zelf opgroeide in Weesp kwam ik op mijn 14 e per toeval terecht bij deTovenaar in Naarden. Er ontstond een hechtte jeugdgroep, waar ik goede vrienden aan over heb gehouden. Helaas kwam er na onze groep niet een nieuwe jeugd en inmiddels hebben wij toch ook allemaal de 20 plus aangetikt. Na mijn studie dramatherapie besloot ik dan ook om zelf een jeugdgroep te starten. En zo geschiedde het en startte ik in september 2015 een nieuwe groep waarvoor 11 enthousiaste leden zich aanmeldde. Inmiddels ben ik nu met het 2 e jaar bezig en heb ik 10 jongeren tussen de 10 en 15 jaar. Een superleuke groep waarvan ik hoop dat ze ook zo hecht zullen worden zoals “wij” dat toen der tijd waren. In het nieuwe schooljaar wil ik zeker doorgaan met deze groep (waar ook zeker weer nieuwe leden bij mogen). En ik heb alweer nieuwe wilde plannen over nog 1 of 2 groepen starten (1 van 8-10 jaar en 1 16+ groep) Maar goed daar moet natuurlijk animo, ruimte en tijd voor zijn. De lessen voor 10 – 15 jaar vinden plaats op de zaterdag ochtend van 10 – 12 uur. Momenteel zijn we druk aan het repeteren voor een stuk, maar kom gerust een keertje langs om te kijken.
Liefs Jetske